Functies in Pizzeria Luigi Groningen


Functieomschrijving Scooterbezorger:


Samen met een groep fiets/scooterbezorgers zorg jij ervoor dat bestellingen goed terecht komen bij de klant. Bij Luigi hoef je je niet druk te maken om de keuken als scooterbezorger, de bestellingen bezorgen is het enige waar je verantwoordelijk voor bent. Wanneer het rustig is kan je dus lekker wat drinken pakken en/of gezellig met collega's praten. Tussen 18:00 en 20:30 kan het wel druk worden, dus dan is het wel even doorpakken. Meeste bestellingen voor scooterbezorger komen uit Leeuwenborg, dus een pluspunt als je bekend bent met de omgeving.

De werktijden liggen tussen 11:30 en 22:00. Het kan verschillen per dag welke tijden je werkt.

Ervaring met bezorgen is gewenst maar niet noodzakelijk.

Team Luigi

Solliciteer →


Functieomschrijving Fietsbezorger:


Samen met een groep fiets/scooterbezorgers zorg jij ervoor dat bestellingen goed terecht komen bij de klant. Bij Luigi hoef je je niet druk te maken om de keuken als fietsbezorger, de bestellingen bezorgen is het enige waar je verantwoordelijk voor bent. Wanneer het rustig is kan je dus lekker wat drinken pakken en/of gezellig met collega's praten. Tussen 18:00 en 20:30 kan het wel druk worden, dus dan is het wel even doorpakken. De meeste bestellingen voor fietsbezorgers komen uit Beijum, dus een pluspunt als je bekend bent met de omgeving. 

De werktijden liggen meestal tussen 11:30 en 22:00. Het kan verschillen per dag welke tijden je werkt.

Ervaring met bezorgen is gewenst maar niet noodzakelijk.

Team Luigi

Solliciteer →


Functieomschrijving Pizzabakker:


Als pizzabakker zorg je ervoor dat de klant van lekkere pizza's kan genieten. Samen met een leuk team in de keuken zorg je ervoor dat de keuken netjes blijft en dat alle pizzabestellingen met een goed tempo uit de oven komen. In de ochtend en begin van de middag ben je vooral bezig met het voorbereiden van ingrediënten, daarna kan je lekker pizza's bakken. Hygiëne is natuurlijk wel belangrijk wanneer je in een keuken werkt, dus je zorgt voor een nette werkplek en aan het einde van de dag maak je met het team de keuken schoon.

De werktijden liggen tussen 11:30 en 22:00. Het kan verschillen per dag welke tijden je werkt.

Ervaring in de keuken is gewenst maar niet noodzakelijk.

Team Luigi

Solliciteer →

Werken bij Luigi 0 stars after 0 reviews
Werken bij Luigi